Kirsi Norros

Viestintäjohtaja

Yhteystiedot

Sähköposti: etunimi.sukunimi@syke.fi
Puhelin: +358 295 251 460
Matkapuhelin: 040 7401693

Suomen ympäristökeskus (Syke)
Johdon tuki
Viestintä ja markkinointi
Latokartanonkaari 11, 00790 Helsinki

"Minulle on tärkeätä toimia arvojeni pohjalta. Siinä mielessä Syken viestintäjohtajana olen unelmatyössä, sillä voi olla edistämässä kestäviä toimintatapoja ja vaikuttamassa tulevien sukupolvien elämään. SYKE etsii yhteistyössä muiden kanssa ratkaisuja ilmastonmuutokseen, luonnonvarojen ylikäyttöön ja muihin haitallisiin kehityssuuntiin. Tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa tuomme näkyväksi keinoja, joiden avulla yhteiskunta ja ihmiset voivat tehdä viisaita päätöksiä."

"Viestintä tarjoaa vaikuttamiseen yhä monipuolisempia välineitä. Mikään niistä ei kuitenkaan mielestäni korvaa ihmisten keskinäistä kohtaamista ja vuorovaikutusta. Syken viestinnän kulmakiviä onkin rakentava keskustelu ja keskeisiä periaatteita avoimuus sekä luotettavuus."

Sosiaalinen media

Tehtävät

Tehtäväni on johtaa ja luotsata Syken viestintää motivoituneen ja osaavan viestintähenkilöstön kanssa. Tuemme johtoa ja asiantuntijoitamme laaja-alaisessa vaikuttamisessa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Toimintamme ja sidosryhmämme ulottuvat kansalaisista päättäjiin ja Suomesta maailmalle, mikä tekee työstämme innostavan monipuolista. Viestimme paljon yhteistyössä erilaisten viestintäverkostojen kanssa.

 

Julkaistu 2.1.2023 klo 1.18, päivitetty 25.7.2023 klo 13.25

Aihealue:
Kohderyhmä: