Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Opiskelijat arvostavat SYKEä ihanteellisena työpaikkana

Uutinen 31.5.2021 klo 12.00

Suomen ympäristökeskus SYKE on useana vuonna sijoittunut kärkeen Universum Communications -järjestön järjestämässä äänestyksessä, missä luonnontieteiden opiskelijat arvioivat kiinnostavimpia työpaikkoja. Tuore raportti kertoo, että SYKE on toimialansa paras julkisen sektorin kategoriassa luonnontieteiden alalla. Luonnontieteitä opiskelevien mielestä SYKE on toiseksi kiinnostavin työpaikka.

SYKEn tutkimusjohtaja Eeva Primmer on tyytyväinen opiskelijoiden arvostukseen ja lähetti äänestäjille kiitokset seuraavin tervehdyssanoin: ­”SYKE tekee työtä puhtaamman ympäristön ja kestävän kehityksen eteen esimerkiksi kehittämällä kiertotalousratkaisuja, joilla hillitään ilmastomuutosta ja luontokatoa. Asiantuntijamme ja tutkijamme ovat motivoituneita siitä, että heidän työnsä on vaikuttavaa ja teemme työtä ilolla ja toisistamme huolta pitäen.”

 

Suomen Opiskelijatutkimukseen 2021 osallistui 14.000 opiskelijaa. Raportti tuo esiin sen mitkä työnantajat ovat kaikkein houkuttelevimpia opiskelijoiden mielestä ja mitä he haluavat ihanteelliselta työnantajaltaan. 

 


Aihealue:
Kohderyhmä: