Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Osallistu Vesi.fi-verkkopalvelun toiseen käyttäjätestaukseen 10 - 16.6.2019

Uutinen 10.6.2019 klo 14.52
 

Vesi.fi-verkkopalvelusta   on rakennettu uusi kehitysversio, joka on nyt valmiina testattavaksi. Verkkopalvelu on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat asumiseen, vapaa-aikaan ja harrastuksiin liittyvää vesitietoa. Tule mukaan vesi.fi-verkkopalvelun kehittäjäksi ja vastaa kyselyyn! Kyselyn täyttäminen vie noin 20 - 30 minuuttia. Vastausaika päättyy sunnuntaina 16.6.2019. Suosittelemme testaamaan palvelua tietokoneella.

Uusi versio ei ole valmis verkkopalvelu, vaan testaamista varten toteutettu testityökalu.

Vastaamalla kysymyksiin arvioit päivitysten onnistumista ja kerrot lisäkehitystarpeista vertailemalla uutta kehitysversiota aiemmin tänä vuonna julkaistuun vesi.fi-verkkopalveluun.

Kyselyn tulosten pohjalta teemme tarvittavat muutokset ennen uuden päivityksen käynnistämistä kesän jälkeen. Varsinainen julkaisuajankohta vesi.fi-verkkopalvelulle on vuoden 2019 lopulla.

Ensimmäisen kierroksen palautteet on huomioitu

Vesi.fi-verkkopalvelu julkaistiin alkuvuodesta . Kevään käyttäjätestauksella saimme erittäin paljon arvokasta palautetta ja hyvät suuntaviivat palvelun kehittämiselle. Kaikki palautteet on käyty huolella läpi, luokiteltu ja kuvattu niiden vaatimat toimenpiteet.

Kiitos jo etukäteen kaikille vastanneille arvokkaasta panoksesta!

Projektipäällikkö Seija Rantonen
Suomen ympäristökeskus SYKE, p. 0295 251 126, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi


Kohderyhmä: