Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Tapahtumat

Kestävä kasvu kunnissa – rahoitusta ja ratkaisuja

© AdobeStock

Tervetuloa kaikille kunnille avoimeen kuntaverkostojen yhteistyössä järjestämään Kestävä kasvu kunnissa – rahoitusta ja ratkaisuja –webinaariin 22.4.2021.

Kestävän kasvun tavoitteena on elvyttää ja uudistaa yhteiskuntamme siten, että turvaamme nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet rakentamalla sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävä yhteiskunta. Näiden tavoitteiden saavuttaminen edellyttää kestävyysmurrosta, eli järjestelmätason muutosta kohti kestävämpää yhteiskuntaa. Kunnat ovat kestävyysmurroksen avainrooleissa – investoijia, kaavoittajia, kestävän liiketoiminnan edistäjiä, energiaratkaisujen tekijöitä, viestijöitä, kuntalaispalveluiden ja julkisten hankintojen toteuttajia ja luontoelämysten tarjoajia.

Tilaisuus tarjoaa kunnille kestävyyden eri teemoja edustavissa kuntaverkostoissa tuotettua uusinta tietoa kestävää kehitystä tukevista ratkaisuista, toimintamalleista ja menetelmistä sekä näitä tavoitteita tukevista ajankohtaisista rahoitusmahdollisuuksista. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen.

Varaathan tässä vaiheessa päivän kalentereistasi. Tilaisuuden tarkempi aikataulu ja ohjelma päivitetään sivulle myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät

Canemure – Circwaste – FISS – FISU – Hinku – KETS – Luontokunnat
SYKE, Motiva, Kuntaliitto, YM, Energiavirasto

Lisätietoja

Tutkija Hanna Savolahti, etunimi.sukunimi@syke.fi, puh. +358 (0)295 251 592

 Aika 22.4.2021 klo 9.00 - 16.00
   
Paikka Verkkotapahtuma
   
Järjestäjä Canemure – Circwaste – FISS – FISU – Hinku – KETS – Luontokunnat
SYKE, Motiva, Kuntaliitto, YM, Energiavirasto

Julkaistu 18.2.2021 klo 15.30, päivitetty 18.2.2021 klo 15.30

Kohderyhmä: