Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Tapahtumat

Terveet meret, rannikko- ja sisävedet -työpaja 27.8.2020.

Mitkä ovat Itämeren ja sisävesien tilan parantamisen suurimmat haasteet? Millä toimenpiteillä Itämerta voisi parhaiten ja tehokkaimmin auttaa? Tule ja osallistu Terveet meret, rannikko- ja sisävedet -työpajaan torstaina 27. elokuuta klo 17–19.

Työpajan avaa SYKEn pääjohtaja Lea Kauppi. Hän on jäsenenä EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelman ”Terveet meret, rannikko- ja sisävedet” -mission sisältöä suunnittelevassa johtoryhmässä. Työpaja on osa Itämeripäivän ohjelmaa.

Paikka: Tiedekulma, Yliopistonkatu 4, Helsinki

Ilmoittaudu: tästä ilmoittautumislinkistä.

Ilmoittautumalla nopeasti varmistat paikkasi työpajassa. Koronan vuoksi paikkoja on rajoitetusti. Jaamme kaikille osallistujille kasvomaskin ovella.

© Alkuperäinen kuva: Mats Westerbom / Metsähallitus

Euroopan unioni käynnistää vuonna 2021 uuden tutkimus- ja innovaatio-ohjelman Euroopan horisontti. Ohjelmassa halutaan ratkaista suuria globaaleja haasteita, ja siinä tutkimusta ja innovointia rahoitetaan missiolähtöisesti. ”Terveet meret, rannikko- ja sisävedet” on yksi tutkimus- ja innovaatio-ohjelman viidestä tehtäväalueesta, missiosta. Sille on suunniteltu EU:n seuraavaan budjettiin miljardin euron rahoitusta.

Missioiden tavoitteet voidaan saavuttaa vain kansalaisten, yritysten ja päätöksentekijöiden yhteistyöllä. Kuluneen kevään ja kesän aikana näkemyksiä asiasta on koottu kaikille avoimessa Euroopan laajuisessa verkkokyselyssä.

Lisätietoa:

Terveet meret, rannikko- ja sisävedet-missiosta englanniksiAika 27.8.2020 klo 17.00 - 19.00
   
Paikka Tiedekulma
www.helsinki.fi/tiedekulma

Yliopistonkatu 4, Helsinki
   
Järjestäjä Suomen ympäristökeskus SYKE

Julkaistu 18.8.2020 klo 9.51, päivitetty 21.10.2020 klo 9.31

Kohderyhmä: