Tilaa Suomen ympäristökeskuksen tiedotteet sähköpostiisi

Uutinen 13.1.2023 klo 12.45

Suomen ympäristökeskuksen tiedotteet jaetaan jatkossa medialle ja sidosryhmille STT Info -tiedotepalvelun kautta. STT valikoitui Syken kumppaniksi kilpailutuksen kautta.

“Huolehdimme, että tiedotetilaukset jatkuvat asiakkaillemme sujuvasti muutoksen myötä. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan teemakohtaisia tiedotetilauksia jatkossa, mutta toivomme, että tutkimuslaitoksemme tiedotteet kiinnostavat laajasti ympäristötiedon ystäviä”, sanoo viestintäpäällikkö Aino Laine Suomen ympäristökeskuksesta.

Syken uutishuone palvelee mediaa ja sidosryhmiä

STT Infossa Suomen ympäristökeskuksen uutishuoneesta löydät viimeisimmät tiedotteet, mediakuvat ja mediapäivystyksen yhteystiedot. Uutishuoneesta voit tehdä tiedotetilauksen ja saat Syken tiedotteet suoraan sähköpostiisi heti, kun ne julkaistaan. Linkki Syken uutishuoneeseen.

Syke.fi – ajankohtaisen ympäristötutkimuksen ja -tiedon ikkuna

Verkkopalvelumme www.syke.fi tarjoaa jatkossakin ikkunan ajankohtaiseen ympäristötutkimukseen ja ympäristötiedon kanaviin. Organisaatiomme etusivulta navigoiden löydät helposti asiantuntijoidemme yhteystiedot, tutkimushankkeiden tuloksia, politiikkasuositukset, tapahtumat, blogit, uutiskirjeet ja muut ajankohtaiset asiat.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Aino Laine, p. 0295 252 138, s-posti: etunimi.sukunimi@syke.fi

Aihealue:
Kohderyhmä: