Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Uutiskirjeet

Suomen ympäristökeskus on mukana tuottamassa seuraavia uutiskirjeitä:

Circnews -uutiskirje

Circnews tarjoaa katsauksen ”CIRCWASTE – Kohti kiertotaloutta” -verkoston ajankohtaisiin tapahtumiin ja teemoihin. Uutiskirje on tarkoitettu kaikille kiertotaloudesta kiinnostuneille lukijoille.

HINKU-uutiskirje

HINKU_uutiskirje_BANNER_172px.png Kohti hiilineutraalia kuntaa -verkoston ajankohtaisia tapahtumia ja teemoja. Kirje on tarkoitettu ilmastonmuutoksen hillinnästä kiinnostuneille.

Klimaatti-verkkolehti

Banneri, klimaatti Klimaatti sisältää ajankohtaista tietoa ilmastonmuutoksesta ja toimista sen hillitsemiseksi. Uutiskirjettä tuottavat eri ministeriöt, tutkimuslaitokset ja muut organisaatiot.

Lenninsiipi - lajisuojelun verkkolehti

LenninsiipibanneriLenninsiipi on uhanalaisten lajien suojelutyössä toimivan asiantuntijaverkoston verkkolehti.

Luonnon kirjo -uutiskirje

Luonnonkirjo_uutiskirje_BANNER_172px.png Luonnon kirjo on verkkolehti ja uutiskirje luonnon monimuotoisuudesta ja luonnonsuojelusta. Luonnon kirjoa tuottaa Suomen ympäristökeskus yhteistyössä eri ministeriöiden, tutkimuslaitosten ja muiden organisaatioiden kanssa.

Vesikirje - vesiuutisia Suomesta ja maailmalta

Vesikirje_uutiskirje_BANNER_172px.png Uutiskirje on tarkoitettu erityisesti vesialan asiantuntijoille ja muille kiinnostuneille.
                 

Vesistökunnostusverkosto

Uutiskirjeessä kerrotaan vesistöjen kunnostukseen ja hoitoon liittyvistä ajankohtaisista aiheista ja hankkeista alueellisten toimijoiden näkökulmasta.

 

Julkaistu 17.10.2018 klo 16.18, päivitetty 14.5.2019 klo 18.07

Aihealue: