Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Hankkeen loppuseminaari: Biokaasulaitoksen ravinteet tehokkaasti kiertoon – kokemuksia, tutkimustuloksia ja tulevaisuuden toimenpiteitä

Uutinen 6.11.2019 klo 11.06
© SYKE

BioRaEE-hankkeen loppuseminaari sekä BioRaKi 2-hankkeen väliseminaari 7.1.2020

 

Aika: 7.1.2020 klo 12-16
Paikka: Luonnonvarakeskus, Helsinki (Viikki), Latokartanonkaari 9

Tervetuloa kuuntelemaan käytännön kokemuksia ja tutkimustuloksia biokaasulaitoksen kierrätyslannoitteiden käytöstä! Tilaisuudessa saat samalla uusinta tietoa valtion ravinnekierto- ja biokaasuohjelmista ja voit inspiroitua ravinnekierron muista käytännön toimintamalleista.

Suomen tavoitteena on olla ravinteiden kierrätyksen edelläkävijä. Jotta tavoitteeseen päästään, tarvitaan toimivia käytännön esimerkkejä, luotettavia tutkimustuloksia sekä ennen kaikkea vuoropuhelua valtion, yksityisen sektorin ja tutkijoiden kesken. Sekä BioRaEE-hanke että BioRaKi 2-hanke ovat esimerkkejä niistä keinoista, joilla vuoropuhelua on saatu aikaan eri toimijoiden kesken. Samalla näiden hankkeiden avulla on saatu rakennettua käytännön demonstraatioita ja prosessiosaamista ravinnekierron ympärille.

Seminaarin järjestävät Suomen ympäristökeskus, Luonnonvarakeskus, Karelia-ammattikorkeakoulu ja BioKymppi Oy. Seminaari on osa Biokaasulaitoksesta ravinteita, energiaa ja elinkeinotoimintaa maaseudulle (BioRaEE) -hanketta, jota rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2017-2019.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 19.12.2019 mennessä tähän ilmoittautumislinkkiin.

Lisätietoja: Susanna Horn, Suomen ympäristökeskus, susanna.horn(at)ymparisto.fi, puh 050 4399 178


Aihealue:
Kohderyhmä: