KMV 12/2023 Kenttätoimijoiden välinen vertailumittaus

KMV_Mittarit
 

Proftest Syke järjestää kenttätoimijoiden välisen vertailumittauksen vesien happi-, lämpötila-, pH-, sameus- ja sähkönjohtavuusmäärityksille lokakuussa 2023 Vantaalla.

Vertailumittauksessa osoitetaan osallistuvien toimijoiden tulosten vertailtavuus ja oikeellisuus sekä kartoitetaan osallistujien käyttämien mittalaitteiden laadunvarmistusmenettelyjä. Vertailu soveltuu hyvin myös jatkuvatoimisille mitta-asemille, jos asema on siirrettävissä testipaikalle. Mahdollisimman moni jatkuvatoiminen asema on tervetullut mukaan. Vertailumittaus toteutetaan, jos mukana on vähintään 10 mittalaitetta.

Vertailumittaukseen ilmoittautuneille toimitetaan tarkemmat osallistumisohjeet ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen. Osallistuminen hyväksytään ympäristönäytteenottajien henkilösertifioinnin ylläpitokoulutukseksi. Järjestettävä vertailumittaus ei kuulu Proftest Syken akkreditoituun pätevyysalueeseen, mutta sen toteutuksessa noudatetaan akkreditoidun toiminnan periaatteita.

Vertailun ajankohta: Keskiviikko 11.10.2023 klo 9.30.
Paikka: Kahvila Veininmyllyn laituri, Tikkurilantie 42, 01300 Vantaa.

Vertailumittaukseen ilmoittautuminen on avoinna 15.9.2023 asti. Ilmoittautuminen tehdään Webropol-lomakkeen kautta osoitteessa link.webropol.com/s/kmv1223. Mikäli lomakkeen käytössä ilmenee ongelmia, pyydämme ottamaan yhteyttä proftest@syke.fi.

Iltapäivällä järjestetään Sokos Hotel Vantaan tiloissa puolen päivän mittainen kenttämittauskoulutus, jossa käsitellään kenttämittausten laatua ja järjestelyjä. Koulutustilaisuus ja vertailumittaus ovat erillisiä tapahtumia, joten niihin ilmoittaudutaan erikseen. Seuraa Syken koulutussivuja ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen.

Loppuraportti julkaistaan viimeistään maaliskuussa 2024.

Ilmoituskirje

KMV 12-2023 Ilmoituskirje_fi.pdf

Julkaistu 29.6.2023 klo 10.22, päivitetty 29.6.2023 klo 10.56
Aihealue: