Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

SYKE Info

Vieraslajien hallinta -teemapäivä

LUKE, SYKE ja VARELY järjestävät yhdessä vieraslajeihin liittyvän ”Vieraslajien hallinta” -teemapäivän vieraslajiasioiden kanssa työskenteleville. 

Teemapäivä koostuu tietoisku- ja esitelmäosiosta (aamupäivä) sekä osa-teemoihin keskittyvästä työskentelystä (iltapäivä). Päivän aikana kehitellään toimintatapoja/-malleja vieraslajien hallintaan. Niitä sovelletaan erityisesti EU:n haitallisiin vieraslajeihin, mutta ne ovat käytettävissä laajemminkin.

Tilaisuudessa kerrotaan vieraslajeihin liittyvän lainsäädännön tulkinnasta ja velvoitteista sekä esitellään EU-HAVI -hankkeen* alustavia tuloksia. Ohjelmassa on myös sidosryhmien asiantuntijoiden puheenvuoroja. Tarkempi ohjelma on nähtävillä ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.
 
* ”EU:n haitallisten vieraslajien levinneisyys ja hallintatoimenpiteet EU-HAVI” on Luonnonvarakeskuksen (Luke), Suomen Ympäristökeskuksen (SYKE) ja Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (VARELY) yhteishanke, jota toteutetaan osana valtioneuvoston vuoden 2016 selvitys- ja tutkimussuunnitelman toimeenpanoa. Tietoa hankkeesta http://vieraslajit.fi/fi/content/eu-havi
 
Kutsun ilmoittautumislinkki tilaisuuteen on henkilökohtainen. Mikäli olet estynyt pääsemästä tilaisuuteen ja kollegasi voisi tulla mukaan niin välitäthän hänelle seuraavan ilmoittautumislinkin:

https://www.lyyti.in/Vieraslajien_hallinta_teemapaiva_8112016_8275

Ilmoittauduthan tilaisuuteen pe 21.10.2016 mennessä.

Toivomme, että osallistujat tulisivat paikan päälle, mutta etäyhteysmahdollisuus on myös järjestetty.
Tarkemmat etäyhteystiedot lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.
 

 Aika 8.11.2016 klo 9.00 - 16.00
   
Paikka SYKE, Auditorio, Mechelininkatu 34a, Helsinki

Mechelininkatu 34a, Helsinki
   
Järjestäjä LUKE, SYKE ja VARELY
   
Yhteystiedot 02 953 26148

erja.huusela-veistola@luke.fi

Erja Huusela-Veistola

Julkaistu 29.9.2016 klo 17.15, päivitetty 30.9.2016 klo 10.31

Kohderyhmä: