Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Maistuisiko santsikuppi? Ajankohtaisia avauksia tutkimuslaitoksista elokuussa

Uutinen 27.7.2020 klo 11.38

Santsikuppi_mainos

Kuinka tutkimuksella luodaan kilpailukykyä ja hyvinvointia? Miten tutkimuslaitokset varautuvat kriiseihin? Miltä näyttää matka hiilineutraaliin Suomeen ja Eurooppaan? Tulanet-tutkimuslaitosverkoston Twitter Livessä elokuussa otetaan vielä yksi kuppi aamukahvia ja tarjoillaan tuoreita tutkimukseen pohjautuvia näkökulmia päivänpolttaviin aiheisiin.

Tulanetin Twitter-tilillä @TulanetFi käydään tiukkaa tutkimukseen pohjautuvaa keskustelua, kun Suomen eturivin tutkimuslaitosten edustajat kerääntyvät saman pöydän ääreen. Kahvikupillisen aikana tutkijat ja tutkimuslaitosten johtajat puivat tämän hetken tärkeimpiä teemoja, kuten kilpailukykyä, hiilineutraaliutta ja hyvinvointia.

Keskusteluja voi seurata suorana Tulanetin Twitter-tilillä aina tiistaiaamuisin klo 9. Ota siis vielä santsikuppi ja aloita päiväsi tutkimuksella!

Santsikuppi-keskustelujen teemat:

  • Tiistai 11.8. klo 9: Miten tutkimus luo kilpailukykyä Suomelle?
  • Tiistai 18.8. klo 9: Mitkä ovat seuraavat askeleet kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa?
  • Tiistai 25.8. klo 9: Miten tutkimuslaitokset varautuvat hyvinvointiamme uhkaaviin kriiseihin?
 

Santsikuppi-keskusteluissa mukana ovat VTT, Työterveyslaitos, Maanmittauslaitos, Geologian tutkimuskeskus, Suomen ympäristökeskus, Luonnonvarakeskus, Ilmatieteen laitos, Ruokavirasto, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ja Säteilyturvakeskus. Keskusteluja moderoi Kaskas Median Maria Ruuska.


Kohderyhmä: