Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

SYKEn merikeskukseen haetaan verkkosivujen suunnittelijaa

Uutinen 25.6.2019 klo 15.25

Suomen ympäristökeskus (SYKE) on ympäristöalan osaavien ammattilaisten innostava työyhteisö. Teemme monitieteistä tutkimusta kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi sekä tarjoamme asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja ympäristöongelmiin. SYKEn toiminnan rahoituksesta yli 50 % on muuta kuin suoraa valtion budjettirahoitusta.

Haemme SYKEn merikeskukseen Helsingin Viikin toimipaikkaan määräaikaiseen työsopimussuhteeseen ajaksi 1.9.2019–31.1.2020 verkkosivujen suunnittelijaa (vuorotteluvapaasijaisuus).

Vuorotteluvapaan sijaiseksi valittavan henkilön pitää olla ennen vuorotteluvapaajakson alkamista työttömänä työnhakijana työ- ja elinkeinotoimistossa.

Verkkosivusuunnittelijan tehtävänä on koostaa ja päivittää SYKEn merikeskuksen keskeisiä verkkosivustoja kuten yksikön omia ulkoisia ja sisäisiä sivuja sekä tutkimusalus Arandan sivuja ja osallistua valmisteilla olevan itämeri.fi sivuston kehittämiseen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aiempaa kokemusta verkkosivustojen suunnittelusta ja toteutuksesta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä arvostetaan kokemusta verkkosivutekstien editoinnista ja visuaalisesta toteutuksesta, projektityöstä ja osaamista asiakaslähtöisestä viestinnästä. Kyky valokuvata ja sosiaalisen median hallinta ovat eduksi. Kielitaidosta edellytetään erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakemukseen pyydetään liittämään näyttöjä hakijan toteuttamista verkkosivuista.

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden, henkilökohtaisen suoriutuvuuden ja kokemuksen perusteella (3170–3744 euroa/kk).

Lisätietoja tehtävästä antaa merikeskuksen johtaja Paula Kankaanpää, puh. 040 7777 825, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi.

Hakemukset liitteineen pyydetään lähettämään Suomen ympäristökeskuksen kirjaamoon osoitteella kirjaamo.syke@ymparisto.fi. maanantaihin 8.7.2019 klo 16.15 mennessä.


Aihealue:
Kohderyhmä: