Vesistökunnostusverkoston vuosiseminaari 27.-28.10.

Uutinen 26.8.2020 klo 13.33
verkoston vuosiseminaari 2020
 

Tervetuloa vesistökunnostusverkoston vuosiseminaariin!

Vesistökunnostusverkoston kahdeksas vuosiseminaari järjestetään webinaarina 27.-28.10. Vuosiseminaarin 2020 teemoina ovat kalavesien hoito, vaelluskalat, valuma-aluelähtöiset kunnostukset sekä verkostoituminen. Vesistökunnostusverkoston vuosiseminaarin - the Restore and Remove seminaarin verkkosivut ja ohjelma on julkaistu.

Ilmoittautuminen on alkanut

Seminaari on kaikille avoin. Seminaarin ensimmäinen seminaaripäivä on kansainvälinen päivä, jonka teemoina ovat kalavesien hoito ja vaelluskalakantojen tilan parantaminen. Toinen päivä on kansallinen vesistökunnostusverkostopäivä, jossa teemoina ovat verkostoituminen ja valuma-aluekunnostukset.

Seminaari järjestetään Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen, WWFn, Kainuun ja Koillismaan Kalaleader, Sisä- ja Itä-Suomen kalatalousryhmien, Luonnonvarakeskuksen, SYKEn sekä Freshabit LIFE IP ja Kalatalouden ympäristöohjelman (EMKR) -hankkeiden kanssa yhteistyönä. Yhteistyötahoina myös ympäristöministeriö sekä maa- ja metsätalousministeriö. Seminaari on osa Maailman vaelluskalapäivä 2020 tapahtumaa

Ilmoittautuminen seminaariin alkoi 24.8. Seminaariin voit ilmoittautua SYKEn koulutusjärjestelmästä. Mukaan mahtuu 250 osallistujaa.

Ilmoita oma ehdokkaasi Vuoden Vesistökunnostaja -palkinnon saajaksi

Vuosiseminaarien yhteydessä palkitaan ansioituneita vesistökunnostajia, joka voi olla henkilö, hanke, yhdistys tai yhteisö, joka on tehnyt esimerkillistä työtä vesistöjen kunnostuksen eteen. Palkinto ojennetaan vuosiseminaarissa. Lähetä oma ehdokkaasi palkinnon saajaksi alla olevan linkin kautta.

Ilmoita oma ehdokkaasi tästä

 

Teksti ja lisätietoja:

Tutkija Pinja Kasvio, Suomen ympäristökeskus, p. +358 29 525 2149, etunimi.sukunimi@ymparisto.fi

Vuosiseminaarin verkkosivut https://www.ymparisto.fi/fi-FI/Vesistokunnostusverkosto/Tapahtumat/Vuosiseminaarit/Vuosiseminaari_2020

 


Kohderyhmä: