Vesistökunnostusverkoston vuosiseminaari 2021, Lahti

Uutinen 28.5.2021 klo 11.52
Vesijärven rantaa Sibeliustalon edustalla Lahdessa.
Vuosiseminaari järjestetään Vesijärven rannalla Sibeliustalossa.© Kuva: Maija Mäkipää 

Vesistökunnostusverkoston kymmenes vuosiseminaari järjestetään Sibeliustalossa (os. Ankkurikatu 7) 28.-29.9.2021. Maanantaina 27.9. järjestetään Tervetuliaistilaisuus. Vuosiseminaari järjestetään Lahden kaupungin, Vesijärvisäätiön, Vanajavesikeskuksen, Hämeen ELY-keskuksen, Vesiensuojelun tehostamisohjelman, ympäristöministeriön, maa- ja metsätalousministeriön ja SYKEn yhteistyönä. Seminaari on kaikille avoin ja maksuton (ruokailuja lukuun ottamatta). Vuosiseminaarin illallisella palkitaan Vuoden Vesistökunnostaja 2021.

Voit tutustua alla seminaariohjelmaan ja ladata sen itsellesi talteen PDF-muodossa. Ilmoittautuminen alkaa 1.6. ja päättyy 1.9.2021 tai seminaarin täyttyessä. Seminaariin paikan päälle mahtuu 200 osallistujaa. Myös etäyhteys tullaan järjestämään Teamsilla (100 osallistujaa).

Ilmoittaudu mukaan tästä: SYKEn koulutuskalenteri. (1.6. alkaen)

Lataa tästä 2021 Vuosiseminaarin 2021 ohjelma (pdf) talteen.

Vuosiseminaari 2021

 

Hankkeet ja julkaisut esille

Osana Vesistökunnostusverkoston Vuosiseminaaria järjestetään posterisessio ja tiedenurkka tiistaina kello 14.30-15.30. Haluatko esitellä omaa hankettasi tai tuoretta julkaisuasi osallistujille? Hankkeiden esittelijöille varataan pöytä ja tuoli, ja mahdollisuus posteriseinien vuokraamiseen. Esittelijöitä on mahdollista ottaa noin 15- 20. Ota yhteyttä järjestäjiin jos haluat esittelijäksi.

Ehdota vuoden vesistökunnostajaa

Osana Vesistökunnostusverkoston Vuosiseminaaria palkitaan Vuoden Vesistökunnostaja vuosiseminaarin illallisella tiistaina 28.9. Kuka, ketkä tai mikä hanke on mielestäsi tehnyt esimerkillistä työtä vesistöjen kunnostuksen eteen? Ilmoita oma ehdokkaasi viimeistään 1.9. tästä: Ilmoita Vuoden Vesistökunnostajaa ehdolle.

Lämpimästi tervetuloa!

Tutkija Pinja Kasvio, pinja.kasvio(at)syke.fi, tutkija Sari Uusheimo(at)syke.fi


 

Kohderyhmä: