Liiterin käytön peruskoulutus toukokuussa 2023

Uutinen 21.3.2023 klo 9.32

Liiterin käytön peruskoulutus sopimuskäyttäjille toukokuussa 2023

Suomen ympäristökeskus (Syke) järjestää keväällä 2023 sopimuskäyttäjille suunnatun Liiterin käytön peruskoulutuksen 16.5.2023. Liiterin jatkotason koulutus järjestetään syksyllä 2023 (lisätietoja elo-syyskuussa 2023).


16.5.2023 klo 9:30–11.30 Liiterin käytön peruskoulutus: Kartat ja tilastot

Koulutuksessa opastetaan sekä tilastojen että karttatasojen käyttöä perustoimintoineen. Opit esimerkiksi käyttämään tärkeimpiä karttatoimintoja, tekemään tilastoista teemakarttoja eri aluetasoille, laskemaan tilastoja eri karttarajauksille ja luomaan diagrammeja. Lisäksi opit käyttämään palvelupaketteja. Koulutuksen lopussa on aikaa esittää mieltä askarruttavia Liiteri-kysymyksiä kouluttajille. 

Ilmoittaudu mukaan seuraavasta linkistä avautuvalla lomakkeella 10.5.2023 mennessä: https://link.webropol.com/s/LiiterinPeruskoulutus

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin ja linkin koulutukseen osallistumiseksi. Ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennakkomateriaali.

Koulutus toteutetaan Teams-kokouksena, ja se soveltuu kaikille Liiterin sopimuskäyttäjille. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta. Koulutuksissa hyödynnetään sekä kaikille Liiterin käyttäjille avoimia että vain sopimuskäyttäjien käytössä olevia aineistoja ja toimintoja.

Ennen koulutusta ehdit tutustua Liiterin käyttöön ja alkuun pääset helposti käyttöohjeiden ja opasvideoiden avulla:


Kohderyhmä: