Prenumerera på Finlands miljöcentrals pressmeddelanden i din e-post

Nyhet 13-01-2023 kl. 12.45

Finlands miljöcentrals pressmeddelanden kommer att distribueras till media och intressenter via STT Info. STT Info upprätthålls av Finska Notisbyråns Pressmeddelande- och kommunikationstjänsten STT Viestintäpalvelut, som är en av de mest omfattande medietjänsterna i Finland. 

STT Viestintäpalvelut valdes ut som Finlands miljöcentrals partner genom konkurrensutsättning.

”Vi ser till att bulletinbeställningarna fortsätter för våra kunder så smidigt som möjligt. Tyvärr kan vi inte erbjuda tematiska prenumerationer i framtiden, men vi hoppas att våra pressmeddelanden skall i alla fall vara av stort intresse för alla intresserade i miljöinformation”, säger kommunikationschef Aino Laine vid Finlands miljöcentral.

Pressrum betjänar media och intressenter

I vårt pressrum på STT Info hittar du de senaste pressmeddelandena, mediebilder och kontaktuppgifter till Finlands miljöcentral. Där kan du också prenumerera våra pressmeddelanden och få dom direkt till din e-post genast när de publiceras. Länk till Finlands miljöcentrals pressrum

Syke.fi – Fönster för aktuell forskning och kunskap om miljön

Vår webbtjänst www.syke.fi kommer även i fortsättningen att tillhandahålla ett fönster i nuvarande miljöforsknings- och miljöinformationskanaler. Från framsidan kan du enkelt navigera till kontaktinformation för våra experter, resultat av forskningsprojekt, policyrekommendationer, evenemang, bloggar, nyhetsbrev och andra aktuella frågor.

Mer information:

Aino Laine, tfn. +358 295 252 138, e-mail: fornamn.efternamn@syke.fi


Målgrupp: