Mer grönsaker och kontakt med naturen, mindre matsvinn – en ny verksamhetsmodell för daghemmen
Pressmeddelande
|
Publicerad: 9.12.2019
Barn tycker om grönsaker, frukt och bär som de själva odlat och tillrett. Daghem kan minska matsvinnet genom långsiktigt samarbete och planering. Barnen kan få mer kontakt med naturen genom långa utfl......
Samma innehåll finns på flera ställen:
Aktuellt
>
Mer grönsaker och kontakt med naturen, mindre matsvinn – en ny verksamhetsmodell för daghemmen
Aktuellt
>
Pressmeddelanden
>
Mer grönsaker och kontakt med naturen, mindre matsvinn – en ny verksamhetsmodell för daghemmen
Forskning & utveckling
>
Cirkulär ekonomi
>
Mer grönsaker och kontakt med naturen, mindre matsvinn – en ny verksamhetsmodell för daghemmen
Forskning & utveckling
>
Konsumption och produktion
>
Mer grönsaker och kontakt med naturen, mindre matsvinn – en ny verksamhetsmodell för daghemmen
Forskning & utveckling
>
Natur
>
Mer grönsaker och kontakt med naturen, mindre matsvinn – en ny verksamhetsmodell för daghemmen
|