Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Avoimet työpaikat

Ilmoitukset avoimista työpaikoista listautuvat sivulle automaattisesti. Jos lista on tyhjä, organisaatiossamme ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja.

 

  • Hydrologi / hydrogeologi - Alueellinen pohjavesimallinnus
    Haemme hydrologia tai hydrogeologia määräaikaiseen työsopimussuhteeseen 1.8.2020-31.7.2021. Tehtävänäsi on SYKEn vesistömallijärjestelmän (www.ymparisto.fi/vesistoennusteet) alueellisten pohjavesimallien suunnittelu ja kehittäminen. Tehtäviisi kuuluu mallijärjestelmän käyttö erilaisissa arvioinneissa sekä valtakunnallisen kuivuus- ja pohjavesitilannekuvan sekä alueellisten pohjavesiennusteiden tuottaminen. Pääset kehittämään ja toteuttamaan laskentajärjestelmiä vesivarojen kestävän käytön ja suunnittelun tarpeisiin. Vesistömallijärjestelmällä ennustetaan ja seurataan reaaliajassa vesistöjen tulvia, veden korkeuksia ja virtaamia, lumen määrää, haihduntaa, maankosteutta, pohjavesivarastoja, valuntaa. Tulva-, aluesadanta- ja lumikuormavaroitukset ovat järjestelmän tuotteita. Järjestelmällä lasketaan myös Suomen vesistöjen ja Itämeren ravinnekuormitusta. Käyttöjärjestelmäympäristönä on Linux. Käytettyjä ohjelmointikieliä ja tekniikoita ovat mm. Fortran, shell-skriptaus (bash), SQL, Python, PHP, Perl ja HTML. Tehtävä on sijoitettu SYKEn vesikeskukseen. SYKEllä on toimipaikat Helsingissä, Oulussa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Voit esittää toiveesi toimipaikkoihin sijoittumisesta.
  • Johtava tutkija – Kestävä kiertotalous
    Haemme johtavaa tutkijaa edistämään, koordinoimaan ja johtamaan SYKEn monipuolista kestävän kiertotalouden tutkimusta. Johtavana tutkijana vastaat laajojen tutkimushankkeiden suunnittelusta, johtamisesta, raportoinnista ja rahoituksen hankkimisesta Suomessa ja kansainvälisesti. Edistät aktiivisesti SYKEn yhteistyötä rahoittajien, tutkimuskumppanien, hallinnon ja elinkeinoelämän kanssa ja osallistut kansallisten ja kansainvälisten verkostojen työhön. Toimit myös SYKEn kestävän kiertotalouden strategisen ohjelman johtajana määräaikaisessa virkasuhteessa ohjelman kauden ajan 31.12.2021 saakka. Tässä johtajan tehtävässä toimit ohjelman henkilöstön lähiesimiehenä (5-10 tutkijaa ja asiantuntijaa) ja tuet ohjelmaan kuuluvien työskentelyä ja työhyvinvointia. Kestävän kiertotalouden strategisen ohjelman johtajana vastaat SYKEn kiertotaloutta koskevan toiminnan koordinoinnista ja edistämisestä sekä tieteellisen tason nostamisesta. Tehtävä on sijoitettu SYKEn johdon ja johdon tuen yksikköön, Helsingin toimipaikkaan, jossa työskentelemme monitilaympäristössä.
https://haku.valtiolle.fi/
Julkaistu 5.7.2013 klo 13.37, päivitetty 31.5.2019 klo 13.47
Aihealue: