Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Avoimet työpaikat

Ilmoitukset avoimista työpaikoista listautuvat sivulle automaattisesti. Jos lista on tyhjä, organisaatiossamme ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja.

 

  • Tutkija - Merenhoito
    Haemme tutkijaa merenhoidon tutkimus- ja asiantuntijatehtäviin vakituiseen työsopimussuhteeseen. Tutkijana pääset kokoamaan ja analysoimaan aineistoja vesien- ja merenhoidon tarpeisiin. Osallistut neuvotteluihin ja tulosten esittelyyn niin kansallisessa kuin kansainvälisessä yhteisössä, samoin kuin raporttien ja tieteellisten julkaisujen laatimiseen. Osallistut muun muassa vesien- ja merenhoidon kansalliseen toimeenpanoon, rehevöitymisen ja vedenlaadun tila-arvioiden toteuttamiseen, ravinnekuormituksen arviointiin, rannikon vedenlaadun seurannan koordinointiin sekä näitä tukevaan kehitystyöhön. Työ toteutetaan osittain merenhoitoa tukevissa ulkopuolisesti rahoitetuissa hankkeissa. Tehtävä on sijoitettu SYKEn merikeskukseen, Helsingin toimipaikkaan, missä työskentelemme monitilaympäristössä.
  • Suunnittelija - Raportointi ja tietokannat
    Oletko numerotaituri ja kiinnostunut laajojen tietoaineistojen käsittelystä ja analysoinnista? Haluatko olla mukana tuottamassa tärkeää tietoa raportoinnin tarpeisiin, parantamassa tiedon laatua ja kehittämässä tietokantoja ja -järjestelmiä? Raportoinnin ja tietokantojen suunnittelijan tehtävät ovat juuri sinua varten. Avoimen tiedon tuottaminen yhteiskunnan tarpeisiin on Suomen ympäristökeskuksen keskeisiä periaatteita. Olemme vahvistamassa kiertotalouden, jätteiden ja jätehuollon ilmapäästöjen raportointiin, mallintamiseen ja tietopoimintoihin liittyvää palvelukykyämme vastaamaan lisääntyneeseen tiedon tarpeeseen ja tiukentuvan lainsäädännön vaatimuksiin. Raportoinnin ja tietokantojen suunnittelijana tehtävänäsi on ottaa haltuun ympäristöhallinnon tietovarastot ja tuottaa ja jalostaa tietoa kansallista raportointia varten, lainsäädännön valmistelun tueksi ja tutkimus- ja kehityshankkeiden käyttöön. Tehtävässäsi teet tietohakuja, laadit raportteja ja laskentamalleja, analysoit tietoa ja raportoit työsi tuloksista. Työssäsi pääset tekemään tietopalvelutyötä ja yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Työsi tuottaa tärkeää tietoa kestävän kiertotalouden vahvistamiseksi ja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Tehtävä on sijoitettu SYKEn Kulutuksen ja tuotannon keskukseen, Helsingin toimipaikkaan, missä työskentelemme monitilaympäristössä.
  • Erikoistutkija/Tutkija – Muovien kestävyyden tutkimus
    Haetko uusia haasteita ja oletko valmis vastuulliseen rooliin hankkeiden päätutkijana ja projektipäällikkönä? Onko muovimateriaalien tuntemus vahvuutesi? Muovien kestävyysnäkökulmiin keskittyvänä tutkijana/erikoistutkijana tehtävänäsi on tutkia muovipohjaisten ja muoveja korvaavien materiaalien ympäristövaikutuksia ja kestävyysnäkökohtia sekä suunnitella, toteuttaa ja koordinoida uusia tutkimushankkeita. Pääset lisäksi hyödyntämään materiaaliteknistä asiantuntemustasi muovien kierrätykseen liittyvissä lainsäädännön valmistelu- ja asiantuntijatehtävissä. Teet tehtävässäsi muoveihin liittyvää tutkimus- ja asiantuntijatyötä, kirjoitat hankesuunnitelmia, neuvottelet yhteistyökumppaneiden ja rahoittajien kanssa sekä laadit tutkimusraportteja, selvityksiä ja artikkeleita. Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä laajan ja monitieteisen tutkijajoukon kanssa, hyödyntämään aiempia verkostojasi, luomaan uusia kumppanuuksia ja tekemään merkityksellistä työtä kiertotalouden edistämisen ja muovien kestävyystutkimuksen parissa. Tehtävä on sijoitettu SYKEn Kulutuksen ja tuotannon keskukseen, Helsingin toimipaikkaan, jossa työskentelemme monitilaympäristössä.
https://haku.valtiolle.fi/
Julkaistu 5.7.2013 klo 13.37, päivitetty 31.5.2019 klo 13.47
Aihealue: