Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Avoimet työpaikat

Ilmoitukset avoimista työpaikoista listautuvat sivulle automaattisesti. Jos lista on tyhjä, organisaatiossamme ei tällä hetkellä ole avoimia työpaikkoja. Voit jättää avoimen harjoittelupaikkahakemuksen täyttämällä Avoin harjoittelupaikkahakemus - Suomen ympäristökeskus SYKE -lomakkeen.

 

  • Erityisasiantuntija – pilaantuneiden alueiden kestävä riskinhallinta
    Haemme erityisasiantuntijaa monipuolisiin asiantuntijatehtäviin määräaikaiseen työsopimussuhteeseen 1.12.2021 - 30.11.2023. Erityisasiantuntijana tehtävänäsi on kehittää ja koordinoida isännällisten pilaantuneiden maa-alueiden tunnistamista ja kestävää kunnostamista valtakunnallisesti, toimeenpanna pilaantuneiden alueiden toimialakohtaisia selvityksiä sekä tukea aluehallinnon viranomaisia pilaantuneiden maa-alueiden riskinarviointiin ja -hallintaan liittyvissä hankkeissa. Lisäksi osallistut pilaantuneiden maa-alueiden kunnostamiseen liittyviin toimenpiteisiin osana biodiversiteettistrategian toimeenpanoa. Erityisasiantuntijan tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan pilaantuneiden alueiden kestävään riskinhallintaan Suomessa ja mahdollisuuden esitellä työsi tuloksia kansallisissa ja kansainvälisissä tilaisuuksissa. Tehtävä on sijoitettu SYKEn kulutuksen ja tuotannon keskukseen, jossa työskentelet osana pilaantuneiden alueiden tiimiä ja tiiviissä vuorovaikutuksessa ELY-keskusten ja kuntien kanssa. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Helsingin toimipaikkaan, mutta työskentely Oulun, Jyväskylän tai Joensuun toimipaikoissa on myös mahdollista. Tarjoamme sinulle modernit työskentelyolosuhteet monitilaympäristössä.
  • Hydrologi / Ohjelmistosuunnittelija / Kehitysinsinööri
    Haemme hydrologia / ohjelmistosuunnittelijaa / kehitysinsinööriä monipuolisiin hydrologisen seurannan tietojärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin vakituiseen työsopimussuhteeseen. SYKE vastaa kansallisesta hydrologisesta seurantaohjelmasta, joka perustuu hydrologisten ilmiöiden systemaattiseen mittaamiseen. Toiminnassa hyödynnetään keskeisesti mittausteknologioita ja tietojärjestelmiä. Hydrologisia tietoja käytetään laajasti vesivara- ja vesiensuojelutehtävissä, esim. hydrologisten ennusteiden tekemisessä. Tehtävässä vastaat hydrologisen seurannan tietojärjestelmien ja ohjelmistojen ylläpidosta, dokumentoinnista ja kehittämisestä. Tehtävässä ylläpidät ja kehität järjestelmiä ja tietokantoja, koodaat ohjelmistoja sekä ylläpidät hydrologisten mittalaitteiden tietoliikenneyhteyksiä, opastat ja koulutat tietojärjestelmien käyttäjiä. Tehtävä on sijoitettu SYKEn vesikeskukseen, pääsääntöisesti Helsingin toimipaikkaan. SYKEllä on toimipaikat myös Oulussa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Työskentelemme kaikissa toimipaikoissamme monitilaympäristössä.
https://haku.valtiolle.fi/
Julkaistu 5.7.2013 klo 13.37, päivitetty 18.11.2020 klo 12.42
Aihealue: