Rakkolevää merrenpohjassa

Anna palautetta Itämeren tilan seurannasta 23.5. saakka

Miten Itämeren tilaa ja ihmisen toiminnan vaikutuksia pitäisi seurata? Anna palautetta seurantaohjelmaehdotuksesta viimeistään 23.5.2014. Kuva: Anu Hirvonen ja Ilkka Lastumäki SYKE.

Tutustu

Ympäristön tilan indikaattorit nyt verkossa

Ympäristön tilan indikaattorit, noston kuvaSuomen ympäristön tilaa arvioivat indikaattorit löytyvät nyt ymparisto.fi:stä. Indikaattorien avulla saat helposti tietoa Suomen ympäristön nykytilasta, kehityssuunnista sekä suojelutoimien riittävyydestä. Lue lisää

Blogit ja uutiskirjeet

Arkkitehtuuri on arkitehtuuria

Sateen varjolla -blogi
”Jos nuotteja harjoittelemalla voi oppia soittamaan, niin miksei arkkitehtuurin aakkosia opettelemalla voi oppia ymmärtämään elinympäristön kokonaisuuksia?”

Rehtori Pihla Meskanen bloggaa siitä, mitä kaikkea Lasten ja nuorten Arkkitehtuurikoulu Arkissa opitaan.

Kaikki uutiskirjeet

Vesitilanne

Vesitilanne ja ennusteet

Simojoella ja Kuivajoella jääpadot uhanneet asuinrakennuksia. (Tulvakeskus 23.4. klo 11.35) Lue lisää

Jokien vesitilanne

Jokien vesitilanne (valunta)

Kartta kuvaa parhaiten vähäjärvisten vesistöjen tilannetta.

Jokien vesitilanne

SYKEn tekijä

Johanna Korhonen, SYKEn tekijä -haastattelu huhtikuussa 2014
Veden viemä Johanna Korhonen 16.4.2014
”Olen Johanna Korhonen, ja päätehtäväni on johtaa ja kehittää hydrologista seurantaa SYKEssä. Vastaan itse vesistöjen jäänpaksuus- ja lämpötilaseurannoista, vesitilannetiedottamisesta ja hydrologisesta tietopalvelusta."
Lue lisää

Ympäristö-lehti

Ympäristö 2/2014

Ympäristö 2/2014 ilmestyi huhtikuussa. Lehden artikkeleissa kerrotaan muun muassa suomalaisten kaivosten stressitestien tuloksista, EU-jäsenyyden vaatimista parannuksista Turkin ympäristönsuojelussa ja remonttiryhmän ehdotuksista, joilla käydään lähiöiden korjausvelan kimppuun. Lisäksi tutustutaan kuopiolaiseen arkkitehti Leo Kososeen ja hänen ajatuksiinsa kaupunkisuunnittelusta. Lue lisää

Seuraa meitä