Uutiskirjeet

Suomen ympäristökeskus julkaisee seuraavia uutiskirjeitä:

HINKU-uutiskirje

HINKU_uutiskirje_BANNER_172px.png Uutiskirje tarjoaa katsauksen Kohti hiilineutraalia kuntaa -hankkeen ajankohtaisiin tapahtumiin ja teemoihin. Aiheita ovat rakennusten energiatehokkuus, uusiutuvat energianlähteet, vihreät julkiset hankinnat, energiatehokkaat tuotantoprosessit ja kestävä elämäntapa. Kirje on tarkoitettu ilmastonmuutoksen hillinnästä kiinnostuneille.

Klimaatti-uutiskirje

Banneri, klimaatti Klimaatti-uutiskirje sisältää ajankohtaista tietoa ilmastonmuutoksesta ja toimista ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Uutiskirjettä tuottavat eri ministeriöt, tutkimuslaitokset ja muut organisaatiot.

Lenninsiipi - lajisuojelun verkkolehti

LenninsiipibanneriLenninsiipi on uhanalaisten lajien suojelutyössä toimivan asiantuntijaverkoston verkkolehti.

Luonnon kirjo -uutiskirje

Luonnonkirjo_uutiskirje_BANNER_172px.png Uutiskirjeessä tarkastellaan luonnon monimuotoisuutta eri näkökulmista: yksittäisistä lajeista ekosysteemeihin, luonnon taloudellisista arvoista aineettomiin hyötyihin, Suomesta muihin maanosiin. Tarkoituksena on herättää lukijan kiinnostus luonnon monimuotoisuuteen ja sen suojeluun.

PEER News -uutiskirje

PEER_News_BANNER_172px.png Eurooppalaisten ympäristöntutkimuslaitosten PEER News -uutiskirjeestä saat tietoa viimeisimmistä ympäristöuutisista, tapahtumista ja työpaikoista. Uutiskirjettä julkaisee Partnership for European Environmental Research, jonka jäsen Suomen ympäristökeskus SYKE on.

Vesikirje - vesiuutisia Suomesta ja maailmalta

Vesikirje_uutiskirje_BANNER_172px.png Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista vesiasioista ja se on tarkoitettu erityisesti vesialan asiantuntijoille ja muille kiinnostuneille. Suomeksi ilmestyvää uutiskirjettä julkaisee Suomen ympäristökeskus SYKE.

 

Julkaistu 11.4.2013 klo 15.53, päivitetty 3.9.2015 klo 15.42
Aihealue: