Tapahtumat

Tietojärjestelmätapaaminen kuntien ohjelmistotoimittajille

Tervetuloa keskustelemaan rakennetun ympäristön tietojärjestelmästä torstaina 1.12.2022 klo 13-14.30.

Kuntien tietojärjestelmätoimittajille suunnattu tilaisuus järjestetään verkossa ja Urban3-ekosysteemitilassa, jossa tavattavissa on Suomen ympäristökeskuksen kehittäjätiimi (Lapinlahdenkatu 16, rakennus 3, kerros 2, Helsinki).

Osallistumalla saat tietoa siitä, miten vuonna 2024 vaiheittain julkaistava rakennetun ympäristön tietojärjestelmä muuttaa tilannetta järjestelmätoimittajien näkökulmasta. Tietojärjestelmään kootaan alueidenkäytön ja rakentamisen tiedot valtakunnallisesti.

Lähetä kysymyksesi ennakkoon

Tilaisuudessa esitellään tietojärjestelmän toteutuksen aikataulu ja kerrotaan ensi vuoden yhteistyöstä, rajapintakuvausten kommentoinnista ja kumppanitestauksesta. Q & A -osiossa käydään läpi kysymyksiä ja keskustellaan: voit esittää oman kysymyksesi halutessasi myös nimettömänä ilmoittautumisen yhteydessä 25.11. mennessä.

Tapaamisesta on hyötyä erityisesti kuntajärjestelmien toimittajille

Tietojärjestelmä vaikuttaa rakennetun ympäristön toimialaan ja myös ohjelmistoyrityksiin. Järjestelmä luo uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle ja palveluille, mutta myös korvaa vanhoja malleja. Tilaisuudesta on erityisesti hyötyä kuntien järjestelmätoimittajille ja tahoille, jotka tuottavat yhdessä kuntien ja maakuntien liittojen kanssa tietoa tulevaan rakennetun ympäristön tietojärjestelmään.Aika 1.12.2022 klo 13.00 - 14.30
   
Paikka Google Meet ja Urban3-ekosysteemitila (Lapinlahdenkatu 16, rakennus 3, kerros 2, Helsinki)
   
Järjestäjä Suomen ympäristökeskus, ympäristöministeriö ja KIRAHub
   
Verkko-osoite Ilmoittaudu

Julkaistu 8.11.2022 klo 9.10, päivitetty 8.11.2022 klo 9.21

Kohderyhmä: