Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Tapahtumat

SYKE järjestää koulutustilaisuuksien lisäksi seminaareja ja konferensseja ajankohtaisista ympäristöön liittyvistä aiheista.

Suurin osa koulutustilaisuuksista ja seminaareista löytyy:

Lisää tapahtumia

RSS
  • Rakennusten energiakulujen säästö energiatehokkuuden ja älyohjauksen avulla 11.5.2021 klo 15.00
    Huoneistojen älykkäällä lämmönohjauksella ja muilla rakennusten energiatehokkuustoimilla voi säästää energiaa ja rahaa. Tervetuloa webinaariin kuulemaan ja kysymään, miten älyohjaus ja muut kiinteistöjen energiatehokkuustoimet vaikuttavat kiinteistöjen käyttöön, käyttökustannuksiin ja arvoon.
  • Esteistä kohti ratkaisuja: miten nopeuttaa hukka- ja ympäristölämmön käyttöönottoa kaukolämpöverkoissa? 25.5.2021 klo 9.00
    SYKEn tutkimuksessa on tunnistettu hukka- ja ympäristölämmön hyödyntämisen esteitä ja edistämiskeinoja kaukolämpöverkoissa energiayhtiöiden, konesalien, kiinteistönomistajien ja jätevesilaitosten näkökulmasta. Kaukolämpö aiheuttaa liikenteen ja maatalouden ohella suurimman osan kuntien kasvihuonekaasupäästöistä, joten hukka- ja ympäristölämmön hyödyntämisen vauhdittaminen on tärkeää hiilineutraaliuden saavuttamiseksi. Tervetuloa verkkoseminaariin 25.5. klo 9-11 kuulemaan lisää!
  • Kestävä ravitsemus ja kuntien ruokapalvelut 25.5.2021 klo 15.00
    Kunnilla on iso vastuu järjestää päiväkotien ja koulujen ruokailu kestävästi. Kaikille yhtäläinen oikeus kouluruokailuun on tasapainottanut sosio-ekonomisia eroja ravitsemuksessa. Kestävä ravitsemus huomioi myös vaikutukset ympäristöön ja ilmastoon. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan mitä kuntien ruokapalvelut voivat osallistua ilmastotalkoisiin ja tukea lasten ja nuorten kestävää ravitsemusta.
Lisää tapahtumia
Julkaistu 15.1.2014 klo 15.09, päivitetty 10.3.2020 klo 8.40
Kohderyhmä: