Ohjeet

Palvelupaketin avaaminen

Palvelupaketit löytyvät Liiterin vasemman reunan valikosta. Palvelupaketit -tekstiä klikkaamalla aukeaa lista niistä palvelupaketeista, jotka on jaettu käyttäjälle. Halutun palvelupaketin saa auki klikkaamalla sen nimeä listalta. Aineistojen avautuminen voi kestää hetken.

Palvelupaketin tarkastelu

Palvelupaketin karttatasojen selitteet saa näkyviin vasemman reunan valikosta kohdasta Karttaselitteet. Palvelupaketin sisältämät karttatasot löytyvät kohdasta Kartta > Karttatasot > Palvelupaketin tasot. Voit valita halutessasi näkymään myös muita Liiterin karttatasoja valikosta Kartta > Karttatasot > Kaikki tasot.

Jos palvelupaketti sisältää tilastoja, jokin tai jotkin niistä ovat oletuksena näkyvissä. Muita kuin palvelupaketin tilastoja pääsee tarkastelemaan valikosta Tilastot ja valitsemalla alasvetovalikosta Kaikki tilastot.

Jos palvelupaketissa on tilastoista tehty teemakartta, sen selitteen saa näkyviin oikeasta alakulmasta kohdasta Teemakartan selite.

Lisää ohjeita Liiterin käyttöön esimerkiksi zoomaukseen ja paikkahakuun liittyen löytyy Liiterin vasemmasta alareunasta kohdasta Käyttöohjeet sekä Liiterin Youtube-kanavalta.

Julkaistu 5.5.2017 klo 11.07, päivitetty 27.11.2017 klo 10.44
Kohderyhmä: