Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Tapahtumat

Työpaja: Haasteita sinisen talouden kehittämisen tiellä? Näkökulmina ruoka, energia ja matkailu

Tervetuloa BlueAdapt-hankkeen haastetyöpajaan!

Maanantaina 22.10. klo 12-15.30
Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu tapahtumaan 15.10. mennessä.

Suomessa on vahva tahtotila panostaa siniseen talouteen, jossa nähdään paljon kasvupotentiaalia.  Kaikkien aikojen sinileväkesän jälkeen vesiemme tila ja niiden kuormitus ovat nousseet vahvasti julkiseen keskusteluun. Taloudellisen toiminnan ja hallinnon tulisi paremmin tukea sinisten resurssiemme hyödyntämistä kestävällä tavalla.

Kutsumme sinisen talouden toimijat ruoan, energian ja matkailun aloilta jakamaan kokemuksiaan tunnistamistaan haasteita kestävän sinisen talouden tiellä ja hahmottelemaan niiden mahdollisia ratkaisupolkuja. 

Tilaisuudessa sinisen talouden tärkeimmät toimijat ruoan, energian ja matkailun saralta kertovat näkemyksiään haasteista sinisen talouden kehittymisen tiellä. Työpajoja alustavat toimijat sinisen talouden eri sektoreilta. Työpajan antia hyödynnetään BlueAdapt-hankkeessa, jossa hahmotellaan kokonaisnäkemystä kestävää sinistä taloutta tukevaan hallintoon.

Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita sinisen talouden aktiiviset toimijat elinkeinoelämän, kansalaisyhteiskunnan ja hallinnon piiristä!

Tilaisuus sisältää kahvitarjoilun.

 Aika 22.10.2018 klo 12.00 - 15.30
   
Paikka Vanha Ylioppilastalo

Mannerheimintie 3, Helsinki
   
Järjestäjä BlueAdapt-hanke,
joka kehittää innovatiivisia keinoja edistää sinisiin resursseihin perustuvaa kestävää taloudellista kasvua ruuan- ja energiantuotannossa sekä matkailussa.
   
Verkko-osoite Lisätietoa ja ilmoittautuminen tilaisuuteen
   
Ilmoittautuminen 15.10.2018
   
Hinta Maksuton

Julkaistu 1.10.2018 klo 9.58, päivitetty 1.10.2018 klo 9.58

Aihealue:
Kohderyhmä: