Muutosvoimaa tieteen ja politiikan rajoille – tervetuloa maksuttomaan webinaariin 3.2.

Uutinen 31.1.2022 klo 12.59
© Adobe Stock

Tervetuloa webinaariin, jossa pohditaan, miten luonnon monimuotoisuuden ja ekosysteemien tutkimusta viedään poliittisen päätöksenteon avuksi. Maksuttoman webinaarin järjestävät Suomen ympäristökeskus (SYKE) ja euroopanlaajuinen tutkijaverkosto Alternet.

  • Aika: torstai 3.2. klo 15–17 (Suomen aikaa)
  • Paikka: Microsoft Teams -linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa
  • Ilmoittautuminen: ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 2.2. klo 15 Alternet-verkoston sivulla.
  • Tallenne: Toimitetaan ilmoittautuneille.
  • Hinta: Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittautuminen vaaditaan.
  • Kieli: Englanti

Webinaarissamme esittelemme tieteen ja päätöksenteon yhteyden kanavia ja merkitystä Euroopan unionin biodiversiteettipolitiikassa, sekä kuulemme hyviä käytäntöjä siitä, miten tutkittua tietoa tuodaan poliittisen päätöksenteon tueksi”, sanoo keskuksenjohtaja Eeva Furman Suomen ympäristökeskuksesta.

"Tilaisuudessa päästään kiinni Euroopassa toimiviin tutkimuksen ja päätöksenteon välisiin alustoihin ja kuullaan myös kokemuksia muilta tutkimusta intensiivisesti hyödyntäviltä sektoreilta", sanoo tutkimusjohtaja Eeva Primmer Suomen ympäristökeskuksesta.

SYKE on aktiivinen toimija euroopanlaajuisessa Alternet-verkostossa, jossa luonnon- ja yhteiskuntatieteiden tutkijat 21 Euroopan maasta jakavat tietoa biodiversiteetistä ja ekosysteemeistä luodakseen sujuvan keskusteluyhteyden poliittisten päättäjien ja suuren yleisön kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Alternetin verkkosivuilla


Kohderyhmä: