Tapahtumat

Avaimia kuntien ilmastotyön johtamiseen

 

Kunnilla on suuri rooli sekä vastuu ilmastonmuutoksen hillinnässä, mutta niukoilla resursseilla ilmastotyö jää helposti erilliseksi osa-alueeksi. Jotta ilmastotyö saadaan tehokkaasti poikkileikkaavaksi osaksi kaikkea kunnan toimintaa, täytyy panostaa sen johtamiseen. Webinaarissa kuullaan käytännön esimerkkien ja asiantuntijapuheenvuorojen kautta, miten kunnat ovat ryhtyneet johtamaan ilmastotyötään.

Webinaari on suunnattu kunnille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Webinaari järjestetään yhteistyössä Fisu-verkoston Resurssiviisaiden kuntien talous- ja ilmastojohtaminen (Reetta) -hankkeen kanssa.

Ohjelma:

  • 15.00 Puheenjohtajan avaus: johtava asiantuntija Okariina Rauta, Motiva Oy
  • 15.05 Ilmastobudjetti osana kunnan ilmastotyötä, ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen, Joensuun kaupunki
  • 15.20 Toinen kuntapuheenvuoro, N.N.
  • 15.35 Kysymyksiä & keskustelua
  • 16.00 Webinaari päättyy

Hiilineutraali-webinaarisarja kokoaa ilmastonmuutoksen hillinnästä kiinnostuneet uusimman tiedon äärelle. Alan parhaat asiantuntijat jakavat tietoaan ja vastaavat ilmastonmuutoksen hillinnän polttaviin kysymyksiin.

Kaikille avoimen webinaarisarjan tarjoaa Canemure-hanke. Esitykset ovat saatavilla verkkosivuiltamme webinaarin jälkeen. Alustukset tallennetaan ja tallenteet ovat saatavilla 2 viikon ajan verkossa.

Webinaarit pidetään kuukausittain tiistaina klo 15-16 ja linjoille pääsee 350 ensimmäiseksi liittynyttä osallistujaa. Suomen ympäristökeskus pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.



Aika 7.3.2023 klo 15.00 - 16.00
   
Paikka Teams

Julkaistu 21.2.2023 klo 9.15, päivitetty 28.2.2023 klo 13.03

Kohderyhmä: