Tapahtumat

Miten kansalainen kohdataan kestävyysmurroksessa? Ilmastoviisaan asumisen kevätpäivä 20.5.2024 Tiedekulmassa

 

Kuullaanko kansalaisten ääntä kestävyysmurroksessa? Tervetuloa keskustelemaan asumisen ja energiamurroksen ajankohtaisista teemoista ja kuulemaan tuoreimpia tutkimustuloksia Ilmastoviisaan asumisen kevätpäivään 20.5.2024 klo 13.00–15.00

Kestävyysmurros etenee erityisesti energiamurroksen osalta. Ajankohtainen keskustelu sähkön hinnasta ja kulutusjouston tarpeesta osoittaa, että kansalaisia ei kaikilta osin ole onnistuttu saamaan samaan veneeseen. Energiamarkkinat koetaan epävakaiksi, eivätkä kaikki ilmastotoimet nauti kansalaisten varauksetonta suosiota. Keskustelussa pohditaan kestävyysmurroksen vaikutuksia kansalaisten elämään ja etsitään ratkaisuja osallisuuden lisäämiseksi kestävyysmurroksen edistämisessä.

Tuoretta tutkimustietoa aiheesta tarjoavat strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamat Decarbon-Home ja Flaire -tutkimushankkeet sekä Suomen Akatemian rahoittama Energiamurroksen jännitteet kansalaisten arjessa -hanke. Tilaisuus jatkaa Decarbon-Home-hankkeen aiempien vuosien Ilmastoviisaan asumisen kevätpäivien sarjaa.

Tapahtuman ohjelma Decarbon-Home-hankkeen sivuila (Decarbonhome.fi)

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ja tilaa tapahtuman kalenterikutsu maanantaihin 13.5. mennessä: Miten kansalainen kohdataan kestävyysmurroksessa? Ilmastoviisaan asumisen kevätpäivä 2024 (Webropolsurveys.com)

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta ilmoittautuessasi saat tapahtuman kalenterikutsun suoraan kalenteriisi ja voit halutessasi tilata ilmoituksen, kun tapahtuman materiaalit ovat saatavilla tapahtuman jälkeen. Ilmoittautumalla autat meitä myös arvioimaan tilaisuuden osallistujamäärää.

Lisätietoa tilaisuudesta:

Niina Pykäläinen, etunimi.sukunimi@syke.fi

Tilaisuus järjestetään strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittamien Decarbon-Home ja Flaire -hankkeiden sekä Suomen Akatemian rahoittaman Energiamurroksen jännitteet kansalaisten arjessa (ENCIT) -hankkeen yhteistyönä.

 Aika 20.5.2024 klo 13.00 - 15.00
   
Paikka Tiedekulma, Stage (Yliopistonkatu 4, 00100 Helsinki) ja verkossa

Julkaistu 15.3.2024 klo 11.05, päivitetty 15.3.2024 klo 11.04

Kohderyhmä: