Hyppää sisältöön

Suomen ympäristökeskus | Finlands miljöcentral | Finnish Environment Institute

sykefi header valkoinen

Tapahtumat

SYKE järjestää koulutustilaisuuksien lisäksi seminaareja ja konferensseja ajankohtaisista ympäristöön liittyvistä aiheista.

Suurin osa koulutustilaisuuksista ja seminaareista löytyy:

Lisää tapahtumia

RSS
  • Miten Helsinki voi irtaantua polttamisesta? - Beyond Fossils -joukkue esittelee palkitun ratkaisunsa 20.4.2021 klo 15.00
    Miten Helsingin kaukolämpö voidaan muuttaa hiilineutraaliksi nopeasti, kustannustehokkaasti ja huoltovarmasti uusiutuvan lämmön huutokaupalla? Beyond Fossils -joukkueen ratkaisumalli oli yksi neljästä kansainvälisessä Helsinki Energy Challenge -kilpailussa palkitusta ehdotuksesta. Tervetuloa webinaariin kuulemaan ja kysymään ratkaisumallista!
  • Kestävä kasvu kunnissa – rahoitusta ja ratkaisuja 22.4.2021 klo 9.00
    Tilaisuus tarjoaa kunnille kestävyyden eri teemoja edustavissa kuntaverkostoissa tuotettua uusinta tietoa kestävää kehitystä tukevista ratkaisuista, toimintamalleista ja menetelmistä sekä näitä tavoitteita tukevista ajankohtaisista rahoitusmahdollisuuksista.
  • Debatti luontoarvoista 26.4.2021 klo 13.00
    Miten luontoarvot muuttuvat teoiksi? Onko tutkittu tieto luonnosta ja sen arvoista avain parempiin päätöksiin? Luontodebatissa SYKEn Eeva Primmer, Luken Janne Artell, Sitran Mari Pantsar ja valtiovarainministeriön Pekka Morén keskustelevat siitä, miten tutkittua tietoa luontoarvoista voidaan tai tulisi sisällyttää päätöksentekoon esimerkiksi kunnissa.
Lisää tapahtumia
Julkaistu 15.1.2014 klo 15.09, päivitetty 10.3.2020 klo 8.40
Kohderyhmä: